Bewonersgroep "Oostkavels-Filmwijk"

Samen sterk

Nieuwsbrief Bewonersgroep “Oostkavels-Filmwijk”

Nr. 10 / Februari 2024

Beste Filmwijker,

Voor u ligt Nieuwsbrief nr. 11 van de bewonersgroep Oostkavels-Filmwijk. De vorige Nieuwsbrief is alweer een aantal maanden geleden en wij menen dat het tijd is voor weer wat informatie.

Na het reces zal de Gemeenteraad naar verwachting snel de bespreking van het project Oostkavels willen starten. Of daar nog vertraging in optreedt is uiteraard afwachten.
In de aanloop naar deze bespreking hebben wij nogmaals gesprekken gehad met (bijna) alle fracties in de Gemeenteraad. In die gesprekken hebben wij ons ‘scenario 4’, de Groene Trap, toegelicht. De verslagen ervan vindt u op onze website (Gesproken met / Politieke partijen). Naar aanleiding van deze gesprekken maakten wij een overzicht van de standpunten van de fracties in dit dossier. Het resultaat ziet u in de grafiek hieronder.


Vermeld moet worden, dat de gesprekken met de politieke partijen hebben plaatsgevonden vóórdat alle aspecten van het project, waaronder de financiële, bekend waren. Wij zijn  erg benieuwd naar de raadsbrief met stukken die hierover naar de Gemeenteraad worden gezonden en de discussies daarover in de Raad. En of er fracties zullen zijn die hun standpunt naar aanleiding daarvan nog gaan veranderen.

Wij houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
Bewonersgroep “Oostkavels-Filmwijk”
www.oostkavelsfilmwijk.nl